Produse
Marci produse

Suport

 Stimati clienti,

Bine ati venit pe site-ul www.pcentrale.ro 

Pentru a avea o experienta cat mai facila in accesarea si comandarea produselor, va recomandam  sa va autentificati in contul dumneavoastra de client.

CUM FAC CONT

Pentru a creea un cont nou de client nu trebuie decat sa mergeti la sectiunea „cont nou” si sa completati formularul de incriere.

Atentie ! Datele introduse trebuie sa fie corecte si reale  pentru a crea un cont de client valid si pentru a putea fi folosite la procesarea comenzilor dumneavoastra. Acestea pot fi modificate sau reactualizate ori de cate ori este necesar din optiunile contului dumneavoastra de client.

Un mesaj de confirmare a contului nou creeat va fi trimis catre adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat.

CUM CUMPAR

Comanda online

Cautati produsele dorite folosind motorul de cautare din partea de sus a site-ului sau folosind meniul de produse din stanga.

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi".

In cazul in care sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa trimiteti comanda.

Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa trimiteti comanda.

Deasemenea aveti posibilitatea de a trimite o comanda in mod instant direct din pagina de prezentare a produsului pe care doriti sa-l comandati completand in spatiul special destinat adresa de mail si numarul de telefon iar un consultant pcentrale va reveni la dumneavoastra pentru a prelua detaliile necesare  finalizarii comenzii.

Comanda pe e-mail

Va punem la dispozitie adresa de mail contact@pcentrale.ro  pentru a transmite comenzile dumneavoastra .

Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic)  precum si cu modul de operare al vanzatorului.  

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.

Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între Usman Consult Srl, in calitate de vanzator şi un consumator - cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către Usman Consult Srl, utilizeaza în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul virtual.

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.pcentrale.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile expuse pe acest magazin  online.

Comenzile vor fi onorate in masura stocului disponibil la momentul comenzii. Comanda nu reprezinta nicio obligatie contractuala a comerciantului decat in momentul confirmarii stocului si procesarii comenzii cu acordul cumparatorului.

Programul de procesari comenzi si lucru cu publicul este de luni pana vineri intre orele 9-16 exceptand sarbatorile.

 

CUM PLATESC    

La finalizarea unei comenzi aveti posibilitatea de a alege modalitatea de plata dupa cum urmeaza:

Plata ramburs la livrare

Plata se va efectua integral conform facturii la data livrarii cu ocazia inmanarii produselor de catre reprezentantul firmei de curierat rapid, si numai dupa o verificare a integritatii coletului.

Cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

Suma maxima care poate fi platita cash la livrare este, conform legislatiei in vigoare, 5000 RON pentru persoanele juridice si 10000 RON pentru persoanele fizice.

Plata online cu cardul

Modalitatea de plata online cu cardul se face posibila datorita colaborarii noastre cu procesatorul de plati online cu cardul www.plationline.ro

Puteti efectua plata online cu cardul de debit/ credit personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina datorita sistemului securizat de plati online cu cardul PlatiOnline.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs pentru niciun interval de timp, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată direct către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. raman în sigurantă.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Tranzactia efectuata va aparea in extrasul de cont al clientului platitor ca „pcentrale”

Ordin de plata / Transfes bancar

In cazul in care se opteaza pentru acesta  modalitate de plata este necesar  sa se solicite, suplimentar, trimiterea unei facturii proforme in care se vor regasi toate detaliile platii ce urmeaza a fi facute.  In aceasta varianta, livrarea marfurilor se face numai dupa validarea intregii sume  in contul nostru.

Preturile afisate in magazinul online sunt exprimate in RON si includ TVA.
 
    

TRANSPORT SI LIVRARE

 

Livrarea comenzilor se face pe raza intregii tari prin colaborarea cu serviciul de curierat rapid FanCourier, DPD, GLS, TCE.

Intervalul de livrare

Intervalul de timp in care se face livrarea este de 24-48 ore de la confirmarea comenzii sau va fi comunicat  pentru comenzi in situatii speciale.

Costuri de livrare

Costurile de transport se calculeaza in functie de greutatea in kilograme  a produsului si va fi afisat in pagina cosului de cumparaturi la finalizarea comenzii sau in pagina de descriere a produsului in functie de oferta care ruleaza la momentul achizitiei ori va fi comunicat la confirmarea comenzii.

Transportul se face pe intreg teritoriul tarii cu exceptie zonele in care nu este posibil transportul pe cale terestra.  

*Nu se percep taxe de kilometri suplimentari pentru produsele ce cantaresc pana la 40 kg; pentru produsele ce cantaresc peste 40 kg, daca este cazul, costurile suplimentare  vor fi comunicate la confirmarea comenzii.


Facturare si documente insotitoare coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator  factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 
 

Atentie ! Echipamentele livrate trebuie verificate la receptia  lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire. Produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului lucru care atesta autenticitatea acestora.

 In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate, interval in care se va incerca recontactarea cumparatorului  pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Pentru informatii suplimentare privind conditiile de transport si livrare va punem la dispozitie adresa de e-mail contact@pcentrale.ro
 
 
 

POLITICA DE RETUR

 

 

In situatia in care, dupa receptia produselor, nu sunteti convins ca ati facut alegerea potrivita, in conformitate cu legea privind returnarea produselor, puteti recurge la  returnarea acestora.

Legea aplicabila

Conform art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi.

Dreptul de a se retrage in 14 zile calendaristice este valabil pentru contractele la distanta sau inafara spatiilor comerciale si poate fi exercitat de clientii care au achizitionat produse online de pe site-ul www.pcentrale.ro, prin completarea  FORMULAR DE RETUR  si transmiterea acestuia la adresa de e-mail contact@pcentrale.ro

Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport a produselor care se va realiza prin acelasi serviciu  de curierat prin care au fost primite.


Dreptul de retragere nu se aplica in cazul clientilor sau colaboratorilor persoanelor juridice.

Politica rambursarii platilor

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, prin transfer bancar in contul dumneavoastra.

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Conditii pentru validarea returului

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, in ambalajul original al producatorului fara modificari fizice.

Nu se primesc la retur produsele daca au fost desigilate din ambalajul original.

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original si documentele insotitoare.

Nu se accepta la retur produse care se dovedesc a fi achizitionate din alta parte decat din magazinul virtual www.pcentrale.ro  

Ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului daca acest tip de produs a mai fost returnat de acelasi client.

Pentru alte informatii legate de returul produselor va punem la dispozitie adresa de e-mail contact@pcentrale.ro pentru transmiterea unei solicitari.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Usman Consult Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor facute de dvs. si emiterea facturilor de vanzare. Refuzul dvs. determină neinregistrarea datelor.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de catre Usman Consult Srl.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@pcentrale.ro
            

 


 

 
spacer   Viziteaza site-ul Pcentrale.ro pe ShopMania  Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook  Ghidul tau autentic de shopping.     www.price.ro - your shopping expert      

 


Website detinut de Usman Consult S.R.L., CIF: 22235130, Reg.Com: J4/1362/2007