Produse
Marci produse

Termeni si conditii

 

 

TERMENI DE UTILIZARE

 
Stimati clienti,
 
 

Pentru utilizarea acestui magazin online  este necesar sa cititi, sa va insusiti si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile. Accesarea  in continuare acestui magazin virtual de catre dumneavoastra constituie acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si va obliga la respectarea acestora.

Continutul tuturor paginilor magazinului online  www.pcentrale.ro sunt proprietatea companiei Usman Consult Srl, precum si materialele regasite in acesta si sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor.

In cazul inregistrarii pe contul de client, ca utilizator  sau partener, va asumati si sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate,  iar nerespectarea acestora poate duce  la pierderea calitatii de utilizator/partener si implicit la restrictionarea accesului in site.

Inscrierea in contul de client necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inregistrare in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod obligatoriu  actuale, clare si complete si vor fi actualizate ori de cate ori este cazul.  

 Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator/partener  (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea.

Contul fiecarui utilizator/partener este personalizat si totodata securizat prin cod si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara a fi necesara  o notificare prealabila (din partea unui utilizator/partener, oricand si din orice motiv, iar din partea Companiei Usman Consult , in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Pentru procesarea comenzilor si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor, este necesar sa va solicitam informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Usman Consult Srl cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date. Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal respectiv detaliile card-ului de cumparaturi  necesare in cazul platii online cu cardul vor fi introduse de dumneavoastra pe o pagina securizata asigurata de partenerii nostri procesatori de plati online cu cardul www.plationline.ro

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Usman Consult Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

..

 

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de adresare în fața  justiţiei. Totodată, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va putea adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de mail contact@pcentrale.ro

 

 

NEWSLETTER

 

Colectarea datelor se face prin instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a istoricului comenzilor utilizatorilor.

Optarea pentru abonarea la newsletterul pcentrale.ro  implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Usman Consult Srl.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual,  informarea despre produsele si promotiile in derulare,  realizarea de rapoarte statistice sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de www.pcentrale.ro

Utilizatorii  pot solicita in orice moment  dezabonarea de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin bifarea optiunii  „dezabonare” sau prin trimiterea unui mail la adresa contact@pcentrale.ro

 
 

LITIGII

 

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

 
 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 

Societatea Usman Consult Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele aflate pe site-urile producatorilor.

Fotografiile produselor  prezentate in cadrul site-ului pcentrale.ro  au caracter informativ si nu presupun nici o obligatie de nici o natura din partea companiei, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Ulterior prelucrarii comenzilor de catre pcentrale.ro , nu ne asumam raspunderea pentru transmiterea de catre dumneavoastra a datelor eronate. Livrarea produselor comandate pcentrale.ro  se face la adresa de livrare mentionata de dumneavoastra in comanda iar predarea/primirea produselor se face in fata scarii de bloc sau in fata portii casei. In cazul in care clientul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va plati toate costurile de transport necesare livrarii. Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email contact@pcentrale.ro

Usman Consult Srl isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.

Usman Consult Srl nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

 

Compania Usman Consult Srl  isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile acestui acord, precum si aspectul si optiunile sau facilitatile oferite de site. Va recomandam sa cititi periodic acest acord pentru a lua la cunostinta modificarile survenite. Aceste modificari va vor fi aduse la cunostinta prin E-mail la adresa precizata in contul de utilizator. Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea fara rezerve a modificarilor.

 

 Respectarea prezentului acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce la anularea contului si la interzicerea accesului pe site-ul www.pcentrale.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
spacer   Viziteaza site-ul Pcentrale.ro pe ShopMania  Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook  Ghidul tau autentic de shopping.     www.price.ro - your shopping expert      

 


Website detinut de Usman Consult S.R.L., CIF: 22235130, Reg.Com: J4/1362/2007